Предложения свързани със сайта |
![]() ![]() |
Предложения свързани със сайта |
Dec 2 2008, 10:18 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 7-November 08 Member No.: 265 |
Здравейте.
Вашият сайт ще бъде много полезен, ако предоставя и кратка туристическа информация за известни и не толкова известни туристически обекти в Гърция. Ако това бъде подкрепено с митове, легенди, обичай и информация за традиционни фолклорни празници, ще помогне много при организирането на маршрути за пътуване. Много бих искал да видя и класираните снимки от конкурса в една поредица, например ТОП100 пускани по 4-5 кадъра във всеки брой. Новините в сайта да бъдат и със съвместен българо-гръцки сюжет и проблематика. Нека това да помогне за сближаването на българи и гърци. Ние сме имали много добри съседски взаимоотношения с изключение на периода 1912-1990г. |
|
|
|
Dec 11 2008, 09:49 AM
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 56 Joined: 16-October 08 Member No.: 2 |
Здравейте!
Благодаря ви за препоръките, които непременно ще вземем под внимание! За нас най-ценно е мнението на читателите! Както споменах и в други теми, ние имаме много идеи, които надявам се, ще ви изненадат приятно! Необходимо е обаче известно време за да ги реализираме! |
|
|
|
Jan 4 2009, 01:44 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 4-January 09 From: Бургас Member No.: 665 |
Привет и от мен!
С новата година пожелавам на всички читатели и на екипа на този проект,всичко най-добро и много бъдещи успехи! Аз като новозаинтересуван отностно Кипър мисля,че би било полезно за мен и за други посетители със сходни интереси,да има и категория "Работа",където да можем да коментираме и да си даваме идеи и съвети относно работа в Кипър.Аз съм професионалист в своята сфера,но не съм запознат достатъчно с обстановката там и мисля,че бих могъл да получа полезна информация. Поздрави, Тито -------------------- HOUSE
ELECTRO MINIMAL TECHNO www.myspace.com/djoguia |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 6th September 2010 - 07:06 PM |